B&B

De B&B is gelegen op de eerste en tweede verdieping van De Pastorie. Met een mooie binnentuin, in hartje Roermond, aan de voet van de Christoffel kathedraal staat dit garant voor een uniek uitzicht. Er zijn 7 ruime slaapkamers (20m²–30m²) met een luxe inrichting en allen voorzien van eigen sanitair.

Door de centrale ligging is onze b&b uitstekend bereikbaar met de auto of met de trein. Alles is binnen een loopafstand van 10 minuten te bereiken. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid in de nabij gelegen parkeergarage Kazerneplein en de buitenparkeerplaatsen van het Designer Outlet.

Op steenworp afstand ligt onze markt waar elke zaterdag de marktkraampjes zorgen voor verse producten. Mocht er behoefte zijn aan een leuke dag shoppen dan bent u binnen 5 minuten bij het merkendorp, Designer Outlet. 

B&B Roermond

Suites: Egmond & Casimir

Onze Egmond & Casimir suites zijn eigentijds ingericht en gelegen op de 1ᵉ verdieping van De Pastorie. De suites zijn ruim en voor zowel de particuliere als de zakelijke bezoeker geschikt. Er zijn twee eenpersoons boxspring bedden (90x210), werkplek met vaste internet aansluiting, badkamer met douche, toilet, wastafel en koffie/theefaciliteit, SmartTV, WIFI. 

De Egmondsuite biedt evenals de Christoffel kamer een adembenemend uitzicht op de monumentale Sint Christoffel kathedraal. De Casimirsuite heeft een uniek uitzicht over de Maasplassen en het Designer Outlet.

Faciliteiten

Houd je muis op een icoontje om meer informatie te bekijken

Tarieven
Maandag t/m zondag v.a. €125
Feestdagen v.a. €125
Toeristenbelasting per persoon, per nacht €3,50

Standaardkamers: Hanze - Gulik - Christoffel - Gelre  

De standaardkamers zijn gelegen op de 1e en 2e verdieping van De Pastorie. Onze Hanze en Gulik kamer zijn gelegen op de 1e verdieping. De Christoffel & Gelre kamer zijn gelegen op 2ᵉ verdieping 

De Gulik & Christoffel kamer hebben een adembenemend uitzicht op de Sint Christoffel kathedraal gelegen aan onze pandtuin. De Hanze & Gelre kamer hebben een mooi uitzicht over de Maasplassen en het Designer Outlet.

Alle kamers zijn voorzien van twee eenpersoons boxspring bedden (90x210), badkamer met douche, toilet, wastafel en koffie/theefaciliteit, SmartTV, WIFI. 

Faciliteiten

Houd je muis op een icoontje om meer informatie te bekijken

Tarieven
Maandag t/m zondag v.a. € 110,-
Feestdagen v.a. €115,-
Toeristenbelasting per persoon, per nacht €3,5

Familiekamer: Reinoud

Onze Reinoud kamer is een ruime gezinskamer gelegen op de 2ᵉ verdieping. Deze kamer is geschikt voor 2 volwassen en maximaal 2 kinderen (0 – 12 jaar) of 3 volwassenen. Er zijn twee eenpersoons boxspring bedden (90x210) en een slaapbank (140 x 200), badkamer met douche, toilet, wastafel en koffie/theefaciliteit, SmartTV, WIFI. 

De familiekamer heeft evenals onze Gelre kamer een mooi uitzicht over de Maasplassen en het Designer Outlet.​

Faciliteiten

Houd je muis op een icoontje om meer informatie te bekijken

Tarieven
Maandag t/m zondag €125
Feestdagen €135
Toeristenbelasting per persoon, per nacht €3,5
matchwinners

Hospitality & Stichting MatchWinners

Binnen het totaalconcept van De Pastorie worden mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt opgeleid en begeleid naar een reguliere baan. Centraal staat de kandidaat, waarbij in bijna alle gevallen het doel, reguliere arbeid, wordt nagestreefd.

Sinds 2018 behoort de retail ook tot een van de opleidingsrichtingen binnen De Pastorie. Onze Chocolaterie stelt de kandidaten in de gelegenheid om hun kennis en kunde toe te passen in de praktijk. Ze worden door een van onze professionals opgeleid in alle basisvaardigheden zoals: counterverkoop, voorraadbeheer en meer...

Aan het eind van ieder traject bestaat de mogelijkheid om een praktijkexamen af te leggen. 

MatchWinners zoekt vervolgens samen met de kandidaat een passende werkgever ter afsluiting: de  betaalde baan.