Onze Chocolaterie

De winkel is alle dagen geopend van 10.00 – 18.00 uur

Chocolaterie Albèrt is een familiebedrijf, opgericht in 1982 te Udenhout, dat zich toelegt op het traditioneel produceren van bonbons en chocoladeproducten. In de ambachtelijke chocolaterie worden exclusieve handgemaakte bonbons en andere originele chocoladespecialiteiten vervaardigd. Laat u zich bij ons verrassen door een uitgebreid aanbod in de winkel en geniet van een heerlijke kop koffie bij De Pastorie.

Image

Ben jij allergisch?

Bekijk de actuele allergenenlijst voor meer info

Specials

Image

Albèrt Noot

Koffiecrème & Praline

Image

Appeltje

Appel & Ganache

Image

Ovaal Speciaal

Kers & Ganache

Image

Sailing Boat

Praline, fudge-zeezout & Amandel

Image

Koffertje

Rum & Rozijnen

Image

Aardbei

Aardbei & Crème fraîche

background

Retail & Stichting MatchWinners

Binnen het totaalconcept van De Pastorie worden mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt opgeleid en begeleid naar een reguliere baan. Centraal staat de kandidaat, waarbij in bijna alle gevallen het doel, reguliere arbeid, wordt nagestreefd.

Sinds 2018 behoort de retail ook tot 1 van de opleidingsrichtingen binnen De Pastorie. Onze Chocolaterie stelt de kandidaten in de gelegenheid om hun kennis en kunde toe te passen in de praktijk. Ze worden door een van onze professionals opgeleid voor alle basisvaardigheden zoals: counterverkoop, voorraadbeheer en meer...

Aan het eind van ieder traject bestaat de mogelijkheid om een praktijkexamen af te leggen. Deze toets wordt afgenomen door Gilde Opleidingen. 

MatchWinners zal vervolgens samen met de trajectkandidaat op zoek gaan naar een werkgever voor de laatste fase: de Baan.